Hamori Peter pszihologus adatvédelem

ADATKEZELÉSI IRÁNYELVEK

Személyes adatai kezelésének szabályzata (Általános Adatvédelmi Rendelet / GDPR) szerint biztosítom, hogy pszichoterápiás tanácsadás céljából kapcsolatba kerülve, adatainak megfelelő védelemére számíthat. Csak olyan adatot kérek és kezelek, amelyre a munkánkhoz, a szolgáltatás megfelelő elvégzéséhez, az Ön tájékoztatásához, illetve eléréséhez feltétlenül szükség van. Ezen túlmenően adatait csak törvényben meghatározott esetben adom tovább; kereskedelmi vagy más célra nem használom.

Személyes adatokat a pszichoterápia és a pszichológiai tanácsadás megfelelő ellátásához kérek, és ezeket az alábbi rend szerint gyűjtöm és kezelem:

 1. a) a gyűjtött személyes adatok:
  név, életkor, foglalkozás (esetleg iskolai végzettség), valamint elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím).
 1. b) mire használom az adatokat?
  A kliensek ellátásához és az ellátás követéséhez, valamint a kliensek eléréséhez, figyelembe véve a vonatkozó egészségügyi szabályokat.
 1. c) ki fér hozzá az adatokhoz, ki kezeli azokat?
  Az adatokat én kezelem, és csak én férek hozzájuk. A számlaíráshoz szükséges adatokat - a számlaírást követően - a könyvelővel megosztom.
 1. d) az adatok őrzése, titkosságának biztosítása:
  Az adatokat papír alapon rögzítem, és zárt szekrényben tartom. A titoktartási kötelezettség – az általam megismert adatok tekintetében – a könyvelőre is vonatkozik. Az adatokat az egészségügyi és az adózási törvényben előírtak szerinti ideig őrzöm meg.

Hámori Péter
Szakmai nyilvántartási szám: 64
+36 20 32 484 32
hamorip@gmail.com

 

HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT

A fentieket áttanulmányoztam, megértettem és elfogadtam. Személyes adataim fentiek szerinti és fenti célokból történő megismeréséhez és kezeléséhez hozzájárulok.

 

 

Scroll to top